Bc. Martina Holubářová

"Naslouchám lidským srdcím."

5 strategií, jak si zachovat vlastní já v roli matky

Objevte 5 strategií, jak zůstat sama sebou v roli matky. Najděte rovnováhu mezi péčí o miminko a sebepéčí. Naučte se stanovit hranice, pěstovat vztahy, jít za svými sny a být k sobě shovívavá. Praktické tipy, jak zvládat mateřství a neztratit sebe samu. Povzbuzení pro všechny maminky, které chtějí být spokojené a vyrovnané.

Jedinečné výhody kojení pro maminku a miminko

Objevte nenahraditelné výhody kojení pro zdraví miminka i maminky. Mateřské mléko poskytuje optimální výživu, posiluje imunitu, podporuje správný vývoj a upevňuje citové pouto. Kojení chrání i zdraví ženy a je praktické a úsporné. Laktační poradkyně radí, proč je kojení tou nejlepší volbou a jak uspět i přes počáteční překážky. Staňte se i vy odbornicí na kojení - stačí se přihlásit pro praktický návod zdarma.

Budoucí laktační poradkyně: Co byste měly vědět předtím než začnete, ale bály jste se zeptat

Zjistěte, jak se stát úspěšnou laktační poradkyní. Odhalte odpovědi na nejčastější otázky a naučte se vše potřebné k zahájení své nové kariéry. Staňte se expertkou, která pomáhá maminkám a miminkům užívat si kojení bez stresu a s láskou.

Význam kojení: Základní kámen pro zdraví a pohodu našich dětí

Kojení nabízí nejen výživu, ale také podporuje zdravý vývoj, imunitní systém a emocionální pohodu dětí. Pokud máte zkušenost s kojením a touhu podporovat ostatní, zjistěte, jak se můžete stát laktační poradkyní a zahájit svoji cestu k pomoci rodinám zažít nejlepší start do života.

Čekání na miminko: Jak ustát, že jste po termínu porodu a stále nic

Prožíváte těhotenství po termínu a cítíte se pod tlakem? Přečtěte si inspirativní příběh porodní asistentky a zjistěte, jak zůstat klidná, pozitivně naladěná a jak čelit tlaku okolí během čekání na miminko. Objevte tipy a rady, jak přirozeně podpořit průběh porodu a jak efektivně komunikovat se svým lékařem a porodní asistentkou.

Jak se připravit na příchod druhého dítěte: Rady pro rodiče

Připravujete se na příchod druhého dítěte a cítíte se přitom trochu ztraceni? Tento komplexní průvodce nabízí expertní rady pro rodiče, jak se efektivně připravit na rozšíření rodiny, zajistit domácí pohodu a užít si tuto vzrušující etapu života na maximum. Získejte praktické tipy pro hladký průběh a sdílejte své zkušenosti v podpůrné komunitě.

Kde se rodí do vody – seznam porodnic v ČR

Mnoho porodních sálů v České republice je vybaveno porodní vanou, která je prostorná, hluboká, vybavená madly a opěrkami, aby v ní rodící žena s krásně klenutým bříškem našla tolik potřebné pohodlí a mohla zaujímat různé polohy podle potřeby. Které porodnice to jsou?

Kam patří miminko po porodu?

Ráda bych vám vyprávěla jeden příběh. Už je to pár let, ale pořád je to aktuální. Vypomáhala jsem na dětském dnu na téma Život – od narození po stáří. Ano, měla jsem hned první stanoviště 🙂 Velmi dlouho jsem přemýšlela o tom, jaký dát dětem úkol, za který by mohly být obodovány (nerada hodnotím, tak jsem to musela vymyslet fikaně). ...

Seznam všech registrovaných porodních asistentek v ČR

Znáte nás nejspíš pod názvem komunitní nebo soukromé porodní asistentky. Hledáte porodní asistentku? Pak jste tu správně! Níže najdete jmenný seznam VŠECH porodních asistentek v České republice rozdělený podle krajů. Na jméno porodní asistentky, které je podtržené, stačí kliknout a dostanete se k ní na web. Ty nepodtržené do registru neuvedly kontakt a mám pocit, že mi nepřísluší uvádět jejich...

Intuitivní dýchání při porodu a vědomé dýchání v těhotenství

Dýchání při porodu je srovnatelné s dýcháním při sportu. Díky kontrakcím se totiž chtě nechtě zadýcháte. Porod se navíc přirovnává k vrcholnému výkonu vrcholového sportovce. Proto můžete očekávat, že nějaké vaše úsilí bude porod vyžadovat. Dýchání je základním pilířem porodu, od kterého se odvíjí všechno ostatní. Pomůže vám s úlevou při kontrakcích, relaxací mezi kontrakcemi, otevíráním porodní...